Επώνυμα νυφικά που έμειναν στο μυαλό μας

Ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες για μια γυναίκα. Θέλει να είναι λαμπερή, όμορφη και όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω της. Μιας και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για γάμους συγκεντρώσαμε κάποια νυφικά που πολυσυζητήθηκαν και σας τα παρουσιάζουμε.

Advertisement

Στις 20 Ιουνίου του 2010 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο  εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Κουμπάρος του γάμου ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι την περίοδο του γάμου περίμενε το πρώτο τους παιδάκι. Την παράσταση έκλεψε όπως ήταν λογικό η νύφη και συγκεκριμένα το νυφικό της που ήταν του σχεδιαστή Nikolas. Ήταν κοντό με όγκο, που έδινε ιδιαίτερη έμφαση στα καλλίγραμμα πόδια της. Συνοδευόταν από πρόσθετη ουρά, ενώ τη νυφική της εμφάνιση συμπλήρωνε ένα κοντό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση. Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν η ατάκα του γνωστού παρουσιαστή που είπε: «Σας παρουσιάζω την Lady Λιάγκα».

Ένα ακόμα νυφικό που έμεινε στην ιστορία είναι αυτό της Αννίτα Πάνιας στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 μετά τον ερχομό του γιού τους, Ανδρέα.  Δεν τήρησαν τις παραδόσεις και έφτασαν μαζί στο εκκλησάκι του «Politia Tennis Club». Η νύφη για ακόμα μια φορά τράβηξε τις εντυπώσεις αφού επέλεξε ένα κατακόκκινο νυφικό-φόρεμα. Κουμπάροι δεν ήταν άλλοι από τους πολύ καλούς τους φίλους Ρούλα Κορομηλά αλλά και ο Κώστας Δροσόπουλος, ο ιδιοκτήτης του Politia Tennis Club. Στο πάρτι του γάμου ήταν και κάποιοι επώνυμοι φίλοι τους όπως: ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και βέβαια η Άννα Βίσση.

Advertisement

Το 2018 στην Σίφνο ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο γάμος τους θύμιζε παραμύθι. Όλα τα φώτα ήταν πάνω στο ζευγάρι συνέχεια και αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το νυφικό της Χριστίνας δια χειρός Celia Kritharioti. Για το εν λόγω νυφικό χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες κεντήματος στο χέρι με χειροποίητα μοτίφ λουλουδιών και κρύσταλλα Swarovski. Πολύ εντυπωσιακό ήταν το ολοκέντητο κορσάζ με την αποκαλυπτική πλάτη, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια που έδωσαν μια ανάλαφρη αίσθηση στη δημιουργία. Τη γαμήλια δημιουργία ολοκλήρωσε η ολοκέντητη μεταξωτή κουάφ με λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski.

Το 2018 η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στην Μύκονο. Η πρώτη φορά που το ζευγάρι παντρεύτηκε ήταν στο Γύθειο με πολιτικό γάμο. Όλα ήταν τέλεια και φτιαγμένα με  απόλυτο ρομαντισμό. Έκλεψε την παράσταση το νεραϊδένιο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου, δια χειρός Celia Kritharioti.  Ήταν ένα εντυπωσιακό mermaid νυφικό, φτιαγμένο από απλικαρισμένες γαλλικές δαντέλες και πουά μεταξωτό τούλι κεντημένο στο χέρι με φτερά στρουθοκάμηλου. Το πέπλο της εντυπωσιακής νύφης είναι από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια για τα μαλλιά. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η φίλη τους Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement