Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα με τον Λιάγκα: «Βρίζει πάντα τους υπέρβαρους»

Ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα της Δανάης Μπάρκα που αγαπάμε είναι η ειλικρίνειά της.

Advertisement

Δεν κρύβεται «πίσω από το δάχτυλό της» και με την δυναμική αυτοπεποίθηση που έχει στηρίζει πάντα τις απόψεις της και τις επιλογές της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», σήμερα αναφέρθηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη στον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα και τις αρνητικές αναφορές που έχει κάνει για ανθρώπους με παραπάνω κιλά.

Advertisement

Στη διάρκεια της εκπομπής της σήμερα, διάβαζαν απόσπασμα συνέντευξης του δημοσιογράφου Μανώλη Σκοπελίτη όπου έλεγε ότι: «Υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη».

Τότε ήταν που η Δανάη ενοχλημένη είπε: «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας άσχημα κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάσει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά έχει κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.”

Advertisement

Συνέχισε αναφερόμενη σε φωτογραφία της με μαγιό που είχε γίνει αφορμή διαμάχης τους λέγοντας:

«Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, πριν παίξω στο θέατρο, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. «Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Έλα τώρα, θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις» Και πέρυσι είχε γίνει κάτι παρόμοιο με ένα κορίτσι από το GNTM.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement