Γιάννης Μπέζος: Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, είμαι επιλεκτικός

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκπομπή Direct του ALPHA χθες το βράδυ.

Advertisement

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Ηρώ, επίσης ηθοποιό, στην απόφασή του να μην φωτογραφίζεται με θαυμαστές του, στο αν είναι δύσκολος σαν άνθρωπος αλλά και στην δήλωση που έχει κάνει ότι δε μπορεί να συνομιλεί με ηλίθιους.

Είπε αρχικά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του δύσκολο άνθρωπο αλλά επιλεκτικό.

Advertisement

Και συνέχισε λέγοντας ότι θεωρεί πως δίνει αρκετό χώρο στα νέα παιδιά του χώρου της υποκριτικής λέγοντας:

«Είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν».

Advertisement

Και αναφέρθηκε σε δήλωσή του για “συναδέλφους” του που δεν κάνουν για το χώρο λέγοντας:

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι».

Μιλώντας για την κόρη του Ηρώ που ακολουθεί τα βήματά του και της συζύγου του, Ναταλίας Τσαλίκη στο θέατρο, απάντησε:

“Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει… Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός. Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται” .

Ενώ εξήγησε και πάλι την απόφασή του να μη φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του.
Τέλος ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στον Τάκη Χατζή για την δήλωσή του ότι δε μπορεί να συνομιλεί με ηλίθιους εξηγώντας ποιους εννοούσε: «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement