Γιάννης Κουκουράκης – Έτσι τον τρέλανε θαυμάστρια! “Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα”

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο άγριος «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένος χθες στο The 2Night Show.

Advertisement

Ο γοητευτικός ηθοποιός “ανοίχτηκε” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το αν του αρέσει να κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα που πλέον έχει λόγο του σήριαλ είπε:

Advertisement

“Η αλήθεια είναι ότι το χειρίζομαι σαν να μη συνέβη. Δεν άλλαξε κάτι στον κόσμο επειδή έγινα γνωστός… Ναι πήγα στην Μύκονο φέτος ένα διήμερο (γέλια). Είχα δουλέψει εκεί τέσσερα καλοκαίρια, αγαπάω πολύ αυτό το νησί και έχω κάνει πολλούς φίλους που κρατήσαν με τα χρόνια. Έχω δουλέψει και ως μπάρμαν και ως σερβιτόρος. Γι’ αυτό αγάπησα το νησί, γιατί το είδα από την πίσω πλευρά. Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε ήταν ότι μπόρεσα να “ντιλάρω” τις άμυνες μου και να γίνω πιο ανοιχτός σαν άνθρωπος. Διότι με τους φίλους μου είμαι ανοιχτός, σε όσους γνωρίζω πρώτη φορά δεν είμαι. Δεν αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατάω συντροφιά. Έπρεπε να κάτσω λίγο να συσκεφτώ με τον εαυτό μου και να σκεφτώ ότι οι άνθρωποι αυτοί σε νιώθουν δικό τους κομμάτι, χάρη σε αυτούς είσαι αυτός που είσαι. Γι’ αυτό οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί οφείλεις να πεις ευχαριστώ στους ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη, ελπίδα, ζεστασιά και αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό”.

Και αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό όπου μία κοπέλα τον πλησίασε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που όμως του άφησε θετική εντύπωση:

Advertisement

«Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν έκατσα χθες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία.»

Ο Γιάννης απάντησε στον Γρηγόρη και για το αν θα τελειώσει σύντομα ο ρόλος του στο σήριαλ:

«Νομίζω πως όχι. Δεν έχω καμία πληροφορία πως τελειώνει σύντομα ο ρόλος του Κωνσταντή. Ποτέ δε ξέρεις. Με όσα διαβάζω ως τώρα θεωρώ ότι ο ρόλος του Κωνσταντή δεν θα τελειώσει σύντομα. Σε ότι αφορά για μένα, δεν έχω κάποια πληροφορία, αλλά δε ρωτάω κιόλας ποτέ. Μου αρέσει να υπάρχει μια έκπληξη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement