Γιάννης Κουκουράκης: Ο Ζεν πρεμιε του σήμερα (που θέλουν όλες)

Κάθε εμφάνιση του σέξι πρωταγωνιστή…μπλοκάρει τα social media από τις θαυμάστριες του. Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας βέρος Κρητικός με ψηλό ανάστημα, γυμνασμένο σώμα λόγω κολύμβησης και είναι για δεύτερη χρονιά το αρχοντόπουλο του Θεσσαλικού κάμπου στις «Άγριες Μέλισσες» όπου βιώνει την πιο μεγάλη επιτυχία της καριέρας του.

Advertisement

Κολλημένος με την Καίτη Γαρμπή, υπήρξε ο Γιάννης Κουκουράκης από μικρό παιδί. «Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Έκοβα φλέβα, άκουγα Καίτη Γαρμπή κι έλιωνα. Στην πρώτη γυμνασίου μαθαίνω ότι παντρεύεται τον Διονύση Σχοινά και μου καταστράφηκε το σύμπαν. Πολύ πληγώθηκα. Τότε είχε βγει το ‘Ατόφιο χρυσάφι’ και είχα πάθει πλάκα με το εξώφυλλο. Ξέρεις, η Καιτάρα με μαλλί, με μίνι, είχα πάθει έρωτα, είχα τρελαθεί» όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Ο Γιάννης εκείνο το διάστημα που ήταν μεταξύ Δημοτικού και Γυμνασίου θα έχει μόλις επιστρέψει από την Αθήνα στα Χανιά όπου γεννήθηκε. ‘Ήταν το διάστημα μετά τον χωρισμό των γονιών του, όπου πήγε για λίγο να ζήσει μαζί με την μητέρα του στο Περιστέρι. Το βίωμα του διαζυγίου δεν υπήρξε ωστόσο τόσο καθοριστικό, όσο κανείς θα φανταζόταν, ωστόσο στη συνέχεια του χάρισε δύο οικογένειες και τρία νέα αδέλφια από τους δεύτερους γάμους των γονιών του. Δύο αγόρια, τον Γρηγόρη και τον Αλέξανδρο από την πλευρά του πατέρα του και μια αδελφή, την Φραντζέσκα-στην οποία έχει αδυναμία-από την πλευρά της μητέρας του.

Advertisement

Ο… ΦΛΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Ο Γιάννης από μικρός ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και ένας καλός μαθητής. Μεγάλωσε μέσα στην φύση και έγινε “χίπις στην ψυχή” όπως δηλώνει καμιά φορά χαριτολογώντας. Τον περισσότερο χρόνο του τον μοίρασε μικρός στα Σφακιά, τόπο καταγωγής της μαμάς του, αλλά περισσότερο στον Ταυρωνίτη όπου είναι το σπίτι του πατέρα του. Εκεί, κάθε καλοκαίρι, δούλευε στην ταβέρνα του πατέρα του. «Ήμουν φλώρος, αθόρυβο παιδί, δεν ένιωσα ότι πιέζομαι ποτέ. Δεν στερήθηκα βόλτες, φιλίες, έρωτες, ξενύχτια ή ποτά. Ξεσάλωσα στο σημείο που επιτρέπω στον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα ως παιδί. Ήταν όλα πιο αθώα» έχει τονίσει.  Με το ξανθό παρουσιαστικό του ο Γιάννης όπως ήταν φυσικό ήταν το αγόρι που έκανε θραύση στις συμμαθήτριές του, όπως σήμερα άλλωστε που ανήκει στην κατηγορία των περιζήτητων εργένηδων. Στην Αθήνα ο Γιάννης θα επιστρέψει στα 18 του χρόνια για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και από φίλους και συμφοιτητές θα…κολλήσει το μικρόβιο της υποκριτικής και θα αποφασίσει μετά το πτυχίο του να δώσει εξετάσεις στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου θα περάσει με την πρώτη. Εκείνο το διάστημα όμως θα ξεκινήσει να δουλεύει και στο μόντελιγνκ για να μην γίνεται οικονομικό βάρος στους γονείς του, κάτι που παραλίγο να του στοίχιζε την παραμονή του στην σχολή όπως λέει «Στη σχολή ήταν ακόμα κατακριτέο να είναι ένας ηθοποιός και μοντέλο. Μάλιστα, επανέλαβα το πρώτο έτος εξαιτίας αυτού, με τη δικαιολογία ότι δεν ήμουν αρκετά συνεπής στις σπουδές μου. Είχε γίνει συμβούλιο να με αποβάλουν, με κάλεσαν και τους είπα ότι δεν έχω άλλους πόρους και ότι το προτιμώ από το να δουλεύω νύχτα». Μετά την σχολή άνοιξαν οι επαγγελματικοί του δρόμοι, έκανε τις πρώτες του θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές -με χαρακτηριστικό τον ρόλο του στο “Η Χαρά αγνοείται” μέχρι που ήρθε στην ζωή του η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”. Χρειάστηκε όμως να περάσει εκείνος αλλά και η Μαρία Κίτσου από 7 οντισιόν μέχρι να καταλήξει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος πως είναι ιδανικός για τον ρόλο του Κωνσταντή. Η χαρά του ήταν τεράστια αλλά αυτό απαιτούσε και μια μικρή…θυσία, να κόψει τα μαλλιά του και τα μούσια του. Όνειρό του πια δεν είναι μόνο οι μεγάλοι ρόλοι. ‘Ήδη έχει γράψει τρία θεατρικά σενάρια τα οποία θέλει να τα δει να υλοποιούνται. Το τελευταίο διάστημα που δεν προλαβαίνει λόγω γυρισμάτων να δει τηλεόραση, παρακολουθεί κάποιες εκπομπές από τον υπολογιστή του. Και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν τα βλέπει όλα, ακόμη και ριάλιτι «Θα πήγαινα ακόμη και στο Survivor, καθαρά για να ζήσω σε ένα τέτοιο μέρος χωρίς να πληρώσω! Απαλλαγμένος από το άγχος της νίκης. Για την εμπειρία».

Advertisement

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κατερίνα Μπούσιου!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement