Γιώργος Χρυσοστόμου: Ο Στέφανος στην «Αγγελική» και ο Στέφανος στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου που έγινε πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό, από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αγγελική», όπου υποδύεται τον Στέφανο Αργυρό, πριν 17 χρόνια το 2004, σε ηλικία 23 ετών, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεταινία του Alpha, «504χλμ. βόρεια της Αθήνας» σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Στέφανου, με συμπρωταγωνιστές τον Κωσταντίνο Ασπιώτη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σε παραγωγή του Λάκη Λαζόπουλου.

Advertisement

Δείτε τον Γιώργο Χρυσοστόμου στο παρακάτω βίντεο σε ηλικία 23 ετών στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον Στέφανο.

504χλμ. βόρεια της Αθήνας

Advertisement

Περίληψη: Η φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη μοιάζει με μικρογραφία της κοινωνίας, όπου κάθε φοιτητής έχει τις δικές του έγνοιες, φοβίες, και επιδιώξεις. Ο έρωτας έχει ξεχάσει την Φανή, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ταράζει την ζωή της Γεωργίας, ο Γιώργος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική και στην παλιά του αγάπη, η Δήμητρα αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα, και ο Σάκης με το «Shake it mi amor» αναστατώνει τους πάντες και τα πάντα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement