Γιώργος Γεροντιδάκης: Μιλά πρώτη φορά για τους δύο αδερφούς του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του ΑΝΤ1.

Advertisement

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας, το πόσο στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι αποχωρεί από το σήριαλ ο «εχθρός» του Κλεομένης αλλά μας αποκάλυψε και τι επάγγελμα κάνουν τα δύο αδέρφια του!

Μιλώντας για την πρώτη καραντίνα πέρυσι την άνοιξη είπε ότι πήρε 10 κιλά ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα το γεγονός.

Advertisement

Συζητώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το σήριαλ «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γεροντιδάκης του εξομολογήθηκε πόσο στενοχωρήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ο τηλεοπτικός του «αντίζηλος» Θανάσης Κουρλαμπάς πεθαίνει και τελειώνει ο ρόλος του στη σειρά.

«Έρχεται ο Θανάσης και μου λέει: «Έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και γω ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος».

Advertisement

Και στη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρθηκε και στους δύο αδερφούς του αποκαλύπτοντας τι επάγγελμα κάνουν.

«Ο ένας μου ο αδερφός είναι σεφ στην Αγγλία και τώρα θα μετακομίσει στη Γαλλία γιατί συνεργάζεται με την Ντίνα Νικολάου. Και ο άλλος μου ο αδερφός, είναι κι αυτός chef, ήταν στην Κύπρο και τώρα έχει έρθει εδώ, με σκοπό να φύγει και αυτός στο εξωτερικό», αποκάλυψε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement