Γιώργος Καράβας: Μιλά για την οικογένειά του και το πώς κρατά ζωντανό τον γάμο του

Μπορεί να ήταν το sex symbol του GNTM ως coach των παικτών, μπορεί ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός να παραληρεί για χάρη του, ωστόσο ο Γιώργος Καράβας, δηλώνει φανατικός σύζυγος και πατέρας.

Advertisement

Στο φετινό GNTM ο Γιώργος Καράβας έκλεψε μεγάλο μέρος της λάμψης του σόου χάρη στην ομορφιά και την γοητεία του κι έκανε πολλές γυναίκες – όλων των ηλικιών – να τον λατρέψουν.

Όμως το γοητευτικό μοντέλο και Personal Trainer φαίνεται ότι δεν παρασύρεται από τις σειρήνες.

Advertisement

Μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ αναφέρεται στην οικογένειά του, στη γοητεία που ασκεί στο άλλο φύλο και στο πώς μπορεί κάποιος να έχει έναν πετυχημένο γάμο!

Γνωρίζοντάς σε μέσα από την τηλεόραση, πολλές γυναίκες έβαλαν “πάγο”, καθώς έμαθαν ότι είσαι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Advertisement

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σύζυγος και πατέρας. Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτή την εκδοχή της ζωής μου, δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά, σε «πάγο». Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια, κι αυτό είναι κάτι που αρέσει.

Ποιος είναι για σένα, ο ορισμός του καλού συζύγου και του καλού μπαμπά;

Η βάση πάντα είναι η αγάπη, ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις και να βάζεις το 100% του εαυτού σου. Δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος, ότι έχεις ανάγκη και θέλω, είτε αυτά είναι προσωπικός χρόνος… Αλλά από τη στιγμή που έχεις μπει ηθελημένα στη διαδικασία αυτή, πρέπει ν’ αφιερώνεις χρόνο ποιοτικό χρόνο, κι όχι ποσοτικό, στην οικογένειά σου, στη σύντροφό σου, παντού.

Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη Ραφαέλα, τη σύζυγό σου;

Είμαστε μαζί από το 2011, σχεδόν 10 χρόνια, ο γιος μου γίνεται τον Μάιο 8 ετών, ενώ τον άλλο μήνα, η κόρη μου γίνεται 6 χρονών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement