Γιώργος Κιμούλης: Η ζωή πριν το σκάνδαλο – Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, οι γάμοι και η μονάκριβη κόρη

Τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Κιμούλης έχει βρεθεί στο επίκεντρο βαριών καταγγελιών από συναδέλφους του ηθοποιούς για κακοποίηση.

Advertisement

Η αρχή έγινε με την Ζέτα Δούκα που μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA τον κατηγόρησε ότι την έβρισε και την κλότσησε όταν έπαιζαν μαζί σε θεατρική παράσταση, πριν από 14 χρόνια.

Πόσα θυμόμαστε όμως για τον Γιώργο Κιμούλη; Ποιο είναι το στίγμα του στο χώρο;

Advertisement

Ο Γιώργος Κιμούλης, 64 ετών σήμερα, θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956 και οι δύο γονείς του ήταν δικηγόροι. Μικρός ήταν ατίθασος και όπως έχει πει για τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια: «Όταν ήμουν στην Ε’ Γυμνασίου οι γονείς μου χώρισαν και βρήκα την ευκαιρία να το σκάσω από το σπίτι. Τις δυο τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου τις τελείωσα μόνος μου σε άλλο σπίτι. Κι αυτό γιατί επένδυσα στις ενοχές των γονιών μου. Έμενα μόνος μου στον Πειραιά σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει η μητέρα μου από μια φίλη της. Παράλληλα τα βράδια δούλευα για να έχω εξτρά χαρτζιλίκι – ντελίβερι αλλά και σερβιτόρος σε πιτσαρία».

Advertisement

Προφανώς η σχέση με τον πατέρα του τον έχει στιγματίσει αφού όπως έχει δηλώσει:

«Πιτσιρικάς γαλουχήθηκα με μία φράση που μπορεί και να “βίασε” τον ψυχικό μου κόσμο. Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει “δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω”. Αυτό με διαμόρφωσε και παράλληλα άφησε να καλλιεργηθεί ένας χώρος έπαρσης. Ποτέ δεν αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω κάτι που δεν θέλω”.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει παντρευτεί 2 φορές. Μία με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και μία με την πολιτικό Μαρία Δαμανάκη.

Λέγεται ότι ο Κιμούλης ήταν ακόμη παντρεμένος με την Μαργαρίτα Ζορμπαλά όταν ερωτεύτηκε την πολιτικό και χώρισε προκειμένου να μείνει μαζί της. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα.

Με την Μαρία Δαμανάκη, απέκτησαν μία κόρη, την Μαριάννα, η οποία ασχολείται επίσης με την υποκριτική.

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου» έχει πει για την Μαριάννα σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μετά τους δύο γάμους και τα δύο διαζύγια, καμία άλλη σχέση του γνωστού καλλιτέχνη δεν έγινε ποτέ γνωστή στο ευρύ κοινό. Φήμες υπήρχαν πολλές κυρίως για συμπρωταγωνίστριές του στο θέατρο, αλλά καμία δεν επιβεβαιώθηκε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement