Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «O μεγάλος έρωτας της Αλίκης δεν ήταν o Δημήτρης Παπαμιχαήλ…»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο γνωστός ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης μιλώντας στο Happy Day. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για την προσωπική της ζωή. Όπως είπε του είχε αποκαλύψει ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Advertisement

“Δεν γνωρίζω την τέχνη της ζωγραφικής. Ζωγραφίζω όταν είμαι στρεσαρισμένος, όταν βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις. Το 1991 γνωρίζω αυτό το υπέροχο πλάσμα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα κοντά στην Αλίκη. Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα. Μου είχε πει ποιος ήταν και ο μεγάλος της έρωτας. Ένας ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης”, είπε ο Περικλής Αλμπάνης.

“Μου έλεγε ‘με περιμένουν στη γωνία να με λυπηθούν, εγώ δεν θα τους κάνω το χατίρι’. Δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα της. Μία φορά ήθελε να φορέσει ένα τζιν σε μία παράσταση που το είχε από τα Χτυποκάρδια στο θρανίο και δεν κούμπωνε. Ξάπλωσε σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά της, τραβούσα εγώ το φερμουάρ να ανέβει πάνω και μου έμεινε στο χέρι. Έριξε κάτι ριχτό πάνω της και βγήκε έτσι στον χαιρετισμό”, πρόσθεσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement