Γνωστός ηθοποιός περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Advertisement

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε για το ευτυχές γεγονός αφού η ίδια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι τον περασμένο Αύγουστο έχασε το παιδάκι που περίμεναν μετά από μια επιπλοκή.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέφερε: 

Advertisement

«Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» 

Από την πλευρά του ο Κώστας Σόμμερ  τόνισε: 

Advertisement

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντνίη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι. Αξίζει να αναφέρουμε για τα ζευγάρια που τώρα προσπαθούν να κάνουν παιδί ή ίσως έχουν περάσει κάτι ανάλογο πως το πιο βασικό είναι να καταλάβουν ότι τελικά είναι πολύ σύνηθες – πάρα πολύ όμως. Σε βαθμό που εγώ δεν το πιστεύω. Δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι που να μην έχει περάσει μια περιπέτεια. Αν καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό της γυναίκας, τότε αντιλαμβάνεσαι πως τα ποσοστά τού να πάνε όλα καλά μάλλον είναι εναντίον σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω. Αν σου συμβεί, πρέπει να πεις “Εντάξει, το προσπαθήσαμε”. Σαν να προσπαθήσαμε και απλά να μην έμεινες έγκυος. Ο γιατρός μάς είπε για δύο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου. Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Δεν ήταν απλά ένα χάπι. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως έμεινε έγκυος. Ήταν σαν να είχαμε απλά μια καθυστέρηση τριών μηνών».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement