Goldie Hawn – Kurt Russell: Έτσι κατάφεραν να είναι μαζί 37 ευτυχισμένα χρόνια χωρίς να παντρευτούν!

Goldie Hawn – Kurt Russell: είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών τους επιτυχιών αλλά και για την ευτυχισμένη προσωπική τους ζωή!

Advertisement

Ένα ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 37 χρόνια – χωρίς να έχουν παντρευτεί! Ένα ζευγάρι πηγή έμπνευσης για όλους, που ζει ευτυχισμένο και αποτελεί “couple goal” για πάρα πολλούς!

Πώς το έχουν καταφέρει; Το αμερικανικό People μίλησε μαζί τους και κατάφερε να πάρει πολλές απαντήσεις.

Advertisement

Όπως μάθαμε στο αφιέρωμα, ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 1983, στα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας «Swing Shift». Η Goldie Hawn είναι σήμερα 75 ετών, και είχε παντρευτεί 2 φορές στη ζωή της. Ο Kurt Russell είναι 69 ετών με έναν γάμο στο ενεργητικό του. Τι τους κάνει να είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και γιατί δεν θέλησαν να παντρευτούν;

«Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμου δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως» εξήγησε στο αμερικανικό People, ο Kurt Russell.

Advertisement

Κι όπως είπε χαριτολογώντας η Goldie: «Λοιπόν, δεν έχουμε φτάσει ακόμα τα 40 χρόνια. Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί».

Και συνέχισε εξηγώντας πώς έχουν βρει την ευτυχία στην πολύχρονη σχέση τους λέγοντας: «Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός του να είσαι μαζί με κάποιον και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα».

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη ταινία «The Christmas Chronicles 2»  που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement