Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: «Σκέφτομαι, αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Advertisement

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες, γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις, γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς, να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος. Σκέφτομαι αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;» ανέφερε.

Advertisement

«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω. Την δεύτερη δόση την έκανα τον Ιούλιο στην Ρόδο. Αν δεν το είχα κάνει, μου λένε οι γιατροί ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα» δήλωσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement