Harrison Ford: Στα 80 του επιστρέφει με το Indiana Jones 5!

Μπορεί να είναι πλέον 78 ετών όμως ο Harrison Ford δεν το βάζει κάτω! Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον κινηματογραφικό χώρο και τώρα επανέρχεται και πάλι ως Indiana Jones!

Advertisement

Ο βετεράνος ηθοποιός θα παίξει στην 5η ταινία της σειράς, τον ρόλο του περιπετειώδη αρχαιολόγου. Τον έχουμε απολαύσει ως σύμβολο κινηματογραφικής περιπέτειας, από το 1981 στην ταινία «Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού», το 1984 στο “Ναό του Χαμένου Θησαυρού”, το 1989 στην «Τελευταία Σταυροφορία» και το 2008 στο «Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου».

Τώρα όπως διαβάσαμε στο Twitter της Disney, συμφώνησε να επιστρέψει στο ρόλο του Indiana Jones στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς.

Advertisement

Υπάρχουν όμως και δύο δυσάρεστα σημεία στην είδηση… Πρώτον, αυτή θα είναι η πρώτη ταινία Indiana Jones που δεν θα σκηνοθετήσει ο Steven Spielberg. Το Indiana Jones 5 θα το σκηνοθετήσει ο James Mangold.

Και το δεύτερο σημείο που μας δυσαρεστεί, είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2022 να δούμε την ταινία, αφού τότε ανακοινώθηκε ότι θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Advertisement

Ίσως να είναι βέβαια και το καλύτερο δώρο για τον Harrison Ford που θα κλείνει εκείνη τη χρονιά τα 80 έτη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement