Η Αθηναΐς Νέγκα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – Η ανάρτηση της στο instagram

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η Αθηναΐς Νέγκα να επιβεβαιώσει τον χωρισμό από τον σύζυγο της.

Advertisement

Η δημοσιογράφος στο κείμενό της χωρίς να μιλάει ξεκάθαρα για χωρισμό. Η εκπομπή «Πρωινό Μας» επικοινώνησε μαζί της και η ίδια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της τονίζοντας ότι ελπίζει να έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Η ανάρτηση περί χωρισμού

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση τους δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement