Η Έρρικα Πρεζεράκου απαντά στο πώς είναι στην υγεία της η ανιψιά της Αναστασία

Η περιπέτεια υγείας που περνάει η Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έχει αγγίξει πολύ κόσμο.

Advertisement

Η 7χρονη πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αμερική, στο Τέξας όπου λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Η γνωστή αθλήτρια θέλησε σήμερα να ενημερώσει τους φίλους της που συνέχεια ρωτάνε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της ανιψιάς της. Και δημοσιεύοντας βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε στα ερωτήματά τους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και υπάρχουν μέρες που δεν είναι. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις του φαρμάκου”.

Advertisement

Συγκεκριμένα η Έρρικα Πρεζεράκου είπε:

«Καλημέρα φίλοι μου, επειδή πολλοί μου γράφετε πώς πάνε τα πράγματα με την Αναστασία. Η Αναστασία έχει ξεκινήσει μια θεραπεία στην Αμερική, η οποία εμπεριέχει τρία διαφορετικά φάρμακα. Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και υπάρχουν μέρες που δεν είναι. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις του φαρμάκου. Θα έχουμε απαντήσεις σε περίπου 20 μέρες που θα γίνει η μαγνητική. Μέχρι τότε δεν έχω κάτι να σας πω. Είμαστε όλοι σε αναμονή για να δούμε πως αυτό το φάρμακο επιδρά πάνω στην Αναστασία. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την πρόθεση».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement