Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε καινούργια… αγάπη

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι η καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ «Love it» ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Advertisement

Φήμες θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια να αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και να βάζει πλώρη για άλλο τηλεοπτικό κανάλι.

Η ίδια όμως ακόμη δεν έχει αποκαλύψει τίποτα.

Advertisement

Η Ιωάννα απολαμβάνει τις στιγμές της καθημερινότητας της με την καινούργια αγάπη που βρήκε και δεν είναι άλλη από το pilates.

Έχει ενθουσιαστεί μ’ αυτό τον τρόπο εκγύμνασης και ήθελε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Advertisement

Η ίδια στη λεζάντα έγραψε

«Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το Pilates. Μοιάζει τόσο εύκολο, τόσο χαλαρό.. (Μη με κοιτάτε που στις περισσότερες φωτός χαμογελάω, είναι που με αιφνιδιάζει η δασκάλα μου και προσπαθώ να δείξω cool.

Είμαι όμως πραγματικά χαρούμενη! Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα.

Θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν «δουλεύει».

Είχα την αίσθηση ότι το Pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό; Τώρα που ξέρω, λέω «δε βαριέσαι»… μικρή ήσουν, πίστευες λάθος. Είναι αυτό που λένε, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και η μια δοκιμή, έγιναν δυο και τρεις. Και έπεται συνέχεια.

Σπουδαίο πράγμα να δημιουργείς χώρο και να δίνεις χρόνο σε νέες εμπειρίες. Σου αλλάζουν όχι μόνο τη διάθεση, σού αλλάζουν (ίσως) και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.

Βρείτε hobby να σας γεμίζουν και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας! Είναι το πιο φυσικό αγχολυτικό!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement