Η Ήβη Αδάμου έφτιαξε τα πιο λαχταριστά τσουρέκια με την πεθερά της

Τα τσουρέκια σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έχουν την τιμητική του και έτσι η Ήβη Αδάμου μπήκε στην κουζίνα μαζί με την πεθερά της. Η τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουνινέλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και συχνά μοιράζονται όμορφες οικογενειακές στιγμές στα social media. Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στην Αλεξανδρούπουλη και έρχεται στην Αθήνα μόνο για δουλειές.

Advertisement

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα stories στο Instagram μερικά βίντεο, όπου βλέπουμε την Ήβη Αδάμου να πλάθει τσουρέκια με την πεθερά της.

Δείτε τα βίντεο

Advertisement

Η Ηβη Αδάμου σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου είχε μιλήσει για την οικογένεια της μετά τον ερχομό του παιδιού: «Δεθήκαμε πιο πολύ με τον Μιχάλη. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί.

Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement