Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με τον Μπουράκ Χακί στην πανέμορφη Χίο

Η Μιμή Ντενίση μετά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που παιζόταν με απανωτά sold out για 2 χρόνια στον Ελληνικό Κόσμο και την συνέχεια της «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» που παίχτηκε για έναν χρόνο στην ίδια σκηνή και θα ανέβει ξανά τον Οκτώβριο, ετοιμάζει πυρετωδώς την κινηματογραφική ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Advertisement

Ένα project που μελετούσε πολλά χρόνια για να το υλοποιήσει και τελικά τα κατάφερε και τα γυρίσματα ξεκινήσανε από την πανέμορφη Χίο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφία από τα πρώτα γυρίσματα στην πανέμορφη Χίο και ξεχωρίζουμε από τα δεξιά, έναν από τους συμπρωταγωνιστές της, τον τούρκο δημοφιλή ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Advertisement

Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Φεύγοντας από την φιλόξενη Χίο μόνο τα καλύτερα έχω να πω! Τι νησί τι άνθρωποι! Ευχαριστώ το ίδρυμα Τσάκος για την μοναδική φιλοξενία! Νοιώσαμε σαν στο σπίτι μας! Το ζαχαροπλαστείο Sweeties και την Μαρία Γκιάλη που μας έφτιαξε τα αυθεντικά Μικρασιάτικα γλυκά της ταινίας, το Ανθοπωλείο Ξηντάρη και την οικογένεια Ξηντάρη για τις υπέροχες συνθέσεις που ομόρφυναν το Μέγαρο των Μπαλτατζή, τα Mastic spa για τα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς και το ξενοδοχείο μου Grecian Castle για την περιποίηση! Γεια σου όμορφο νησί! Θα ξανάρθω σύντομα όπως υποσχέθηκα! Το 22 έχουμε τα 200 χρόνια από την καταστροφή της Χίου!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement