Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την Megaλη της επιστροφή

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει από την νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Mega όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση του μεγάλου καναλιού.

Advertisement

Η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε το απόγευμα μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιραστεί μαζί τους την χαρά της αφού επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε.

Η ανάρτηση της

Advertisement

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement