Η Θεοφανία Παπαθωμά παίρνει θέση για όσα είπε ο σύζυγός της για τον κορονοϊό

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς της χρονιάς. Ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες σίγουρα εκτόξευσε την καριέρα της και αποτελεί από τα πρόσωπα που αγαπάμε να παρακολουθούμε στις συνεντεύξεις που δίνουν.

Advertisement

Όχι συχνά αλλά επιλεκτικά η ηθοποιός μας δίνει αυτή τη χαρά. Έτσι και χθες που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 The 2Night Show.

Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο της στο σήριαλ όμως πήρε θέση και για όσα έχει πει ο σύζυγός της, γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος για την πανδημία και τον κορονοϊό.

Advertisement

Μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος.»

Αναλυτικότερα η αγαπημένη ηθοποιός που είναι και δικηγόρος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «ο Γρηγόρης (Πετράκος) έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα».

Advertisement

Και πρόσθεσε για τον σύζυγό της πως: «Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement