Ιωάννα Μαλέσκου: «Για να κρατήσω το σπίτι μου εργάστηκα ως σερβιτόρα»

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου φέτος να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο χρόνια πριν χρειάστηκε κι αυτή να εργαστεί σε περιστασιακές δουλειές μέχρι να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να παίρνει την ανάλογη αμοιβή.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Love it» μίλησε σήμερα για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν νεότερη.

Είπε χαρακτηστικά ότι ένα καλοκαίρι που δεν έβγαζε αρκετά λεφτά από την εργασία της ως αναπληρώτρια καθηγήτρια, και ήθελε να κάνει διακοπές, εργάστηκε ως σερβιτόρα.

Advertisement

«Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να κρατήσω το σπίτι μου στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα«.

Κι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου όταν πια άρχισε να δουλεύει ως τηλεπαρουσιάστρια κάποιος της το θύμισε προσπαθώντας να την μειώσει:

Advertisement

«Θυμάμαι όταν μετά δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…. Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι και να κάνεις μια αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσεις».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement