Κατερίνα Διδασκάλου – Απίθανο flashback: Η «Μυρσίνη» στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1990

Ήταν η Αννέτα Χρυσοστόμου της σειράς Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η Ιουλία Αναγνώστου του Έρωτα, η Αλεξάνδρα στο 4 και φυσικά η Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα της και στην μικρή οθόνη αφού έχει εμφανιστεί σε πάνω από 20 τηλεοπτικές παραγωγές.

Advertisement

Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακολουθώντας τον πατέρας της, ο οποίος υπήρξε ανώτερος δικαστικός. Σπούδασε στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών αλλά και στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε ως αριστούχος. Με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πήγε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia στην υποκριτική κινηματογράφου, καθώς και στο Uta Hagen HB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο θα γίνει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ο κίτρινος φάκελος» το 1990 με συμπρωταγωνίστρια της την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εκεί την συναντάμε ως “Λιλίκα”.

Advertisement

Δείτε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Αξίζει να σημειωθεί πως η θεατρική παράσταση «Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου που φέτος έκλεισε 10 χρόνια ζωής, ετοιμάζεται σύμφωνα με τον Βασίλη Μπουζιώτη να γιορτάσει με μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement