Κάτια Δανδουλάκη: Η «Ανέτ» της καρδιάς μας με σύμμαχο της τον χρόνο και όπλο το τεράστιο ταλέντο της

Για την Κάτια Δανδουλάκη οι συστάσεις είναι βεβαίως περιττές αλλά εμείς αποφασίσαμε να δούμε την εξέλιξη της εμφάνισης της στο πέρασμα των χρόνων. Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έχει σύμμαχο της τον χρόνο και με μοναδικό όπλο το ταλέντο της, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μπροστά στα φώτα. Η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα της εμφάνιση της και όπως έχει παραδεχτεί αυτό απαιτεί πολλές θυσίες.

Advertisement

Φοίτησε στη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν και το London School of Dramatic Art. Έλαβε μέρος σε πολλές δημοφιλείς ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως ο Παπαφλέσσας το 1971 με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Ήταν η θρυλική “Βίρνα Δράκου” της Λάμπψης του Νίκου Φώσκολου, η “Κάτια Καλλιφατίδη” από τη Ζωή της Άλλης και τώρα η “Ανέτ” στις Άγριες Μέλισσες. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη ο οποίος είχε μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Η Κάτια Δανδουλάκη αλλάζει ρόλους σαν τα πουκάμισα θα έλεγε κανείς, όμως πάντα αφήνει τη σφραγίδα της με το μοναδικό της ταλέντο και την αψεγάδιαστη εικόνα της.

Advertisement

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια στο πέρασμα του χρόνου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement