Λευτέρης Ζαμπετάκης: Ο άνδρας παλαιάς κοπής σέβεται την απόφαση και την επιθυμία της γυναίκας

Την ατάκα του Παύλου Χαϊκάλη που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες «Άντρας παλαιάς κοπής» σχολίασε ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συναδέλφου του και συμπρωταγωνίστριας του Λένας Δροσάκη για τα περιστατικά που είχαν συμβεί  από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στις πρόβες της παράστασης Όριεντ εξπρές στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Advertisement

Η Λένα Δροσάκη όπως ξέρουμε έχει καταγγείλει τον γνωστό Σκηνοθέτη και ηθοποιό και ο συνάδελφός της Λευτέρης Ζαμπετάκης που με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό πως θα την στηρίξει, τώρα έρχεται να σχολιάσει τον πολύ γνωστό κωμικό Παύλο Χαϊκάλη .

«Εμένα ο πατέρας μου άλλο πράγμα μου έμαθε ότι είναι ο άνδρας παλαιάς κοπής. Όπως γνωρίζω άνδρας παλαιάς κοπής είναι αυτός που προσφέρει λουλούδια σε μια κυρία, της ανοίγει την πόρτα, είναι ευγενής, της παρέχει ασφάλεια αν εκείνη το επιθυμεί. Οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές, δυναμικές και δραστήριες. Επίσης όταν μια γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Αυτό είναι άνδρας παλαιάς κοπής, σέβεται την απόφαση και την επιθυμία της. Έτσι για να μην υπάρχει σύγχυση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στα stories του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement