Λυδία Σέρβου: Αυτός είναι ο διάσημος μουσικοσυνθέτης που με σακάτεψε στα 15 μου

Ακόμη μία σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα.

Advertisement

Η καταγγελία γίνεται από την Λυδία Σέρβου όπου σε συνέντευξή της κατονομάζει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση ως το άτομο που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν η ίδια ήταν ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 15 ετών.

Η ερμηνεύτρια λέει στη συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα (04.02.2021) στην εφημερίδα Τα Νέα:

Advertisement

«Ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω. Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους».

Και στο ερώτημα τι θα του έλεγε αν τον συναντούσε σήμερα, κάτι που έχει αποφύγει όλα αυτά τα χρόνια, απαντά: «Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο «κρίμα» για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο».]

Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την αρχική ανώνυμη τότε καταγγελία που είχε κάνει η ερμηνεύτρια στη σελίδα της στο Facebook.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement