Μαρία Μενούνος: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα μου ήταν λίγο λυπημένα!

Η σημερινή μέρα για την Μαρία Μενούνος είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει τα γενέθλιά της αλλά δεν έχει κοντά της τον πιο σημαντικό άνθρωπο για εκείνη που είναι η μητέρα της.

Advertisement

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την ημέρα κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social και όπως ήταν λογικό τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

«Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα μου ήταν λίγο λυπημένα, αλλά θα τα γιορτάσω και θα χαμογελάσω σήμερα, επειδή αυτή θα ήταν η ευχή της. Όταν βγήκε ο όγκος τα τέλη του 2019, άφησα τις άμυνες μου και έκανα μερικές “σκληρές” συζητήσεις μαζί του. Λύγισα και της είπα ότι ήμουν φοβισμένη και ήθελα να ξέρει ότι έκανα τα πάντα για εκείνη. Τότε μου απάντησε “Μαρία εάν γίνει κάτι, θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίζεις να χαμογελάς. Φυσικά έκλαψα και έλιωσα στην αγκαλιά της. Θα τιμήσω αυτή την υπόσχεση και ελπίζω όλοι εκεί έξω να γνωρίζετε ότι αυτό θέλουν όλοι οι αγαπημένοι μας. Ποτέ δεν θέλεις κάποιος που αγαπάς να πληγωθεί. Να το θυμάστε αυτό. Μεγάλα χαμόγελα σήμερα!».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement