Μαρία Ναυπλιώτου – Ζέτα Δούκα: Αχώριστες στην covid free Αστυπάλαια

Είναι αχώριστές και το έχουμε δει αρκετές φορές ως τώρα μέσα από το instagram. Ο λόγος για τη Μαρία Ναυπλιώτου και τη Ζέτα Δούκα οι οποίες ξεκίνησαν τις διακοπές τους από την covid free Αστυπάλαια. Οι δύο κολλητές είχαν στην παρέα τους και άλλες δυο φίλες τους.

Advertisement

Οι τέσσερις γυναίκες ταξίδεψαν στο νησί, απόλαυσαν όλες τις ομορφιές του και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

Advertisement

«Γύρω στα τέλη Μαίου η φίλη μου Ζέτα Δούκα, μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Εκτός από την γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένα ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους, υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά! Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία. Τα καταλύματα, τα εστιατόρια, οι υπηρεσίες κάθε είδους, αποπνέουν υψηλή αισθητική, αρχοντιά και ευγένεια. Μαζί με όλα αυτά, δένονται μαζί σου και σε κάνουν και σένα, να δημιουργείς δεσμούς και φεύγοντας, ξέρεις ότι έχεις κάνει καινούριους φίλους. Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι…»

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα:

Advertisement

«Δεν είχα ξαναπάει στην Αστυπάλαια. Είχα ακούσει όμως τα καλύτερα από πολύ κόσμο που εμπιστεύομαι κι έτσι όταν ήρθε η πρόταση από την Μαρία Καμπούρη ( μέσω της κοινής μας φίλης Μαριέτας Φαφούτη που θα την ευγνωμονώ αιωνίως γι αυτό) να την επισκεφτώ , έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μη χάσω την ευκαιρία. Μαζί λοιπόν με την αγαπημένη μου Μαρία Ναυπλιώτου, περάσαμε έξι μέρες σ αυτό το ευλογημένο ενεργειακό νησί, που τα έχει όλα!!Μαγικές παραλίες για όλα τα γούστα, υπέροχα καταλύματα και εστιατόρια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, λογικότατες τιμές στα πάντα και κυρίως, συγκλονιστικούς, φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους…»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement