Μαρίνα Πατούλη: «Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, είμαστε οικογένεια»

Μία νέα συνέντευξη έδωσε η Μαρίνα Πατούλη για την κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Advertisement

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής μιλάει στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου, και αναφέρεται στο πώς βιώνει την κατάσταση.

Όπως λέει είναι σοκαρισμένη και αιφνιδιασμένη από την συμπεριφορά του συζύγου της και σε ερώτηση αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην ιστορία, ξεκαθαρίζει:

Advertisement

«Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές».

Η Μαρίνα Πατούλη εξηγεί στη συνέντευξη αυτή πώς έφυγε ο σύζυγός της από το σπίτι λέγοντας:

Advertisement

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια ημέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά, είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί».

Και συνεχίζει τονίζοντας ότι παραμένουν οικογένεια και πρέπει αυτή κι ο σύζυγός της να μην το ξεχνάν:

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέ­ταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέ­πει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευ­καιρία έως τώρα».

Ωστόσο αναφέρει ότι ο Γιώργος Πατούλης μπορεί να μην έχει καμία επικοινωνία με την ίδια τόσο καιρό, επικοινωνεί όμως με τον γιο τους Αλέξανδρο: «Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement