Mike: Ο 27χρονος ράπερ μιλά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Ο 27χρονος ράπερ Mike έκανε σήμερα μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Με μία φωτογραφία του όπου κρατά μια τούρτα με 2 κεράκια και ένα κείμενό του στο Instagram, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε.

Advertisement

Αναφέρθηκε στον καρκίνο που είχε κι αντιμετώπισε, «ένα μάθημα ζωής και δύναμης», στη «νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή του» κι έστειλε ένα μήνυμα στον ίδιο και σε όλους βέβαια που τον διαβάζουν: «ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ»

Αξίζει να διαβάσετε όλο το κείμενό του:

Advertisement

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής!»

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️

A post shared by MIKE (@mike.official_profile) on

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Mike

Διαβάστε επίσης

Advertisement