Ναταλία Γερμανού: Όσα αποκάλυψε για τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και για τον νεότερο σύντροφό της

Μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πολλά στοιχεία της ζωής της έδωσε χθες η Ναταλία Γερμανού στον Τάκη Χατζή και στην εκπομπή Direct του ALPHA.

Advertisement

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πατέρα της, τα πρώτα χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και στον νέο, λίγο μικρότερό της σύντροφο.

Μιλώντας λοιπόν στον Τάκη Χατζή είπε για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό:

Advertisement

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

Αναφέρθηκε μάλιστα στην αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού όταν του είπε τι σκέφτεται για το επαγγελματικό της μέλλον:

Advertisement

«Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε, «να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας» και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει «αυτό ξέχνα το». Μετά του είπε μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε «και αυτό ξέχνα το». Του είπα τότε «τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το». Και μου λέει, «θα γίνεις δημοσιογράφος»! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” αποκάλυψε στον Τάκη Χατζή ότι είναι σε σχέση, και ότι ο σύντροφός της δεν είναι πολύ μικρότερός της:

«Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μου επιτρέπεται να πω κιχ. Δεν θα πω λέξη παραπάνω… Το για πάντα και ποτέ δεν τα χρησιμοποιούσα ποτέ. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή.»,

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement