Νίκος Κουρής: Είμαι ράθυμος, ηδονιστής και ανώμαλος στο θέμα της αγάπης

Χείμαρρος ήταν σε σημερινή συνέντευξή του ο ηθοποιός Νίκος Κουρής. Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ αποκάλυψε πράγματα για τον εαυτό του που προκαλούν μεγάλη εντύπωση.

Advertisement

Αυτοχαρακτηρίστηκε τεμπέλης, ράθυμος αλλά και ηδονιστής κάνοντας την συνάδελφό του να σαστίσει.

Είπε αρχικά ότι:

Advertisement

«Πίνω πολύ καφέ, είμαι μανιακός. Είμαι πάρα πολύ οικονομημένος σε σχέση με τη διατροφή μου λόγω του προβλήματος που έχω (διαβήτης). Μου αρέσει πολύ το αλκοόλ αλλά δεν πίνω όσο θα ήθελα, όσο με σπρώχνει η φύση μου. Έχω μια περίεργη σχέση με το φαγητό. Μου αρέσουν πολύ φαγητά που δεν μπορώ να φάω. Μου αρέσουν πολύ τα κρέατα, τα μακαρόνια -που δεν τα τρώω- τα γλυκά όλα. Αποφεύγω πράγματα που κάνουν μεγάλες αυξομειώσεις στον ζάχαρο. Γυμναστική δεν κάνω. Βαριέμαι. Είμαι τεμπέλης. Αλλού είμαι εργατικός και αλλού τεμπέλης. Είμαι λίγο ράθυμος. Ό,τι κάνω το κάνω κόντρα στη φύση μου γι’ αυτό και δεν μοιάζει πολύ με ευχαρίστηση».

Και πρόσθεσε στη δημόσια αυτή εξομολόγησή του πως: «Η φύση μου είναι να μην κάνω τίποτα, να τρώω πολύ, να πίνω πολύ. Είμαι γενικά ηδονιστής».

Advertisement

Μετά άρχισε να αναλύει πώς αντιλαμβάνεται κι εκφράζει την αγάπη. Και σε αυτό το σημείο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που σκέφτεται αφού ομολόγησε ότι:

«Είμαι πολύ πιο “ανώμαλος” στο θέμα της αγάπης, δηλαδή μου αρέσει πιο πολύ το κρυμμένο, αυτό που δεν μοιάζει με αγάπη, η οποία δεν είναι τρυφερή απαραίτητα. Εγώ είμαι και τρυφερός και πολύ κριτικός πολλές φορές δυστυχώς -αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου- είμαι και επιθετικός αλλά είμαι και με τον εαυτό μου έτσι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement