Νότης Σφακιανάκης: Συνελήφθη με κοκαΐνη & 9άρι όπλο – Τι είπε ο δικηγόρος του Αλ. Κούγιας

Χθες το βράδυ Κυριακής γύρω στις 8 ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Advertisement

Ο τραγουδιστής κατευθυνόταν με το τζιπ του μάρκας Rover, στο σπίτι του στη Βάρκιζα, όταν μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊό και εγκληματικότητα, του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο τραγουδιστής ακινητοποίησε το τζιπ του κι έδειξε τα έγγραφα που του ζήτησαν οι αστυνομικοί. Όταν του ζήτησαν να ελέγξουν τι είχε μέσα σε μία τσάντα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκαν μέσα ένα 9αρι όπλο μαρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία με λευκή σκόνη, που ήταν κοκαΐνη.

Advertisement

Ως αποτέλεσμα τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε για το όπλο που είχε μαζί του πως το έχει γιατί κινδυνεύει η ζωή του και ότι δεν είχε προλάβει να ανανεώσει την άδεια. Ενώ για την ποσότητα κοκαΐνης, φέρεται να τους είπε: «Είναι αυτό που ξέρετε…».

Advertisement

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπισή του μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημερα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 όπου δήλωσε πως στην κατοχή του πελάτη του βρέθηκε ένα όπλο εννέα χιλιοστών, για το οποίο επί χρόνια είχε νόμιμη άδεια. «Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει» υποστήριξε.

Ενώ σχετικά με την κοκαΐνη που βρέθηκε στην τσάντα του, ο ποινικολόγος είπε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης τονίζοντας: «Το αντίθετο μάλιστα» χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Και εξήγησε ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «προμήθεια προς ιδία χρήση».

«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement