Ο Γιάννης Κουκουράκης ποζάρει ανέμελος με καλοκαιρινό look

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο κατά κόσμον Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι κατά γενική ομολογία ένας όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του που εδώ και 2 χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών.

Advertisement

Με την δραματική σειρά εποχής να ξεκινάει σε λίγο καιρό τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου, την θεατρική κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη που θα παιχτεί για 3η χρονιά στο θέατρο Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και την μουσική επιθεώρηση «1821» να πρωταγωνιστεί μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους του αυτό το καλοκαίρι, έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του θεάματος.

Επειδή όμως η σκληρή δουλειά δεν βγαίνει χωρίς λίγη χαλάρωση, διακοπές, ήλιο και Θάλασσα, ο Γιάννης Κουκουράκης τώρα που δεν έχει γυρίσματα και από Δευτέρα έως και Πέμπτη δεν έχει και παραστάσεις, οργανώνει τις καλοκαιρινές του αποδράσεις στα νησιά.

Advertisement

Στην παρακάτω φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στα social media δείχνει χαλαρός ξεκούραστος και πολύ καλοκαιρινός… χωρίς να μας αποκαλύπτει τον προορισμό της απόδρασης του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement