Πέγκυ Ζήνα: Οι ραδιοφωνικές της αποκαλύψεις για την καραντίνα, τον Νίκο Βέρτη και την πρόταση να κατέβει στην πολιτική

Μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, με πολλές αποκαλύψεις, έδωσε πριν από λίγες μέρες, η Πέγκυ Ζήνα, στον «Alpha 96,5 radio» , της Θεσσαλονίκης. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, την περίοδο των εορτών, αποδέχτηκε την πρόσκληση, του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, που με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Η ψυχή της αγάπης», είχαν μία ευχάριστη συζήτηση, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γαλανίδη, όπου η Πέγκυ, δεν δίστασε, να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, με την ιδιαίτερη ταπεινότητα, που την χαρακτηρίζει, ως άνθρωπο και καλλιτέχνιδα, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, ακόμα και για το αν θα κατέβαινε στην πολιτική, αλλά και για το παρασκήνιο της σχέσης της με τον Νίκο Βέρτη και την άγνωστη κουμπαριά τους,.

Advertisement

«Η ψυχή της αγάπης, σημαίνει πολλά. Γιατί με το που το άκουσα, άγγιξε τη ψυχή μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι, η ψυχή της αγάπης, θα ήθελα πάρα πολύ να την εκπροσωπώ, και πιστεύω, ότι είναι η ψυχή που όλοι απευθυνόμαστε, όταν νιώσουμε, ότι κάτι μας λείπει, στον οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας» εξομολόγηθηκε χαρακτηριστικά για το νέο της τραγούδι, ενώ δεν δίστασε αναφερθεί και στο βίντεό της, με τον Ηλία Ψινάκη, που σαρώνει στο Youtube.

«Αυτή ήταν μία άλλη πλευρά μου, η πιο χιουμοριστική. Ο Ηλίας, έχει γράψει ένα βιβλίο, και θέλει πάνω σε αυτό το βιβλίο, να εξομολογηθεί όλα όσα έχει ζήσει, και να συνομιλήσει με δικούς του ανθρώπους, και φίλους του και να κάνει, όχι ακριβώς συνεντεύξεις, αλλά συζητήσεις με κάμερα. Θυμόμαστε πάρα πολύ ωραία πράγματα και αστεία, με το γνωστό χιούμορ του Ηλία, περάσαμε τέλεια», δήλωσε στον Alpha 96.5, η Πέγκυ Ζήνα.

Advertisement

Ποια ήταν η τοποθέτησή της όμως, στο αν θα αποδεχόταν πρόταση, να εμπλακεί με την πολιτική;

«Όχι, γιατί για εμένα η πολιτική, περιέχει, κάτι πιο στημένο.Είναι μέσα σε όρια, αυτά που λένε, στην πολιτική.Τα λες, λίγο, ωραιοποιημένα. Αυτό λοιπόν εμπεριέχει, και λίγο ψέμα, το κατά συνθήκη ψέμα, που λέμε. Πρέπει λίγο, να προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός, να αποφασίσεις να τα πεις τα πράγματα, πιο ωραιοποιημένα! Για αυτό και εγώ,θα προτιμούσα, να κρατήσω την αλήθεια, της καλλιτεχνικής μου πορείας.  Παρόλο που τα κοινά, με ενδιαφέρουν πάρα πολύ, μπορώ, μέσα από την καλλιτεχνική μου διαδρομή, να συμμετέχω στα κοινά,μόνο προσφέροντας. Δηλαδή να είμαι μέσα, σε όλες τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις,  και όλα αυτά που γίνονται, με καλό σκοπό, όσον αφορά τα παιδιά, και τους ανθρώπους, τους ταλαιπωρημένους, από χαρές της ζωής και χρήματα!» ξεκαθάρισε, κατηγορηματικά.

Advertisement

Στη συνέχεια, αφού εξομολογήθηκε τι συναισθήματα και τι διδάγματα, της άφησε, η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα, η Πέγκυ Ζήνα, αποκάλυψε λεπτομερώς, στην ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού του Alpha 96.5, για το πώς πριν από πολλά χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, ανακάλυψαν στη Θεσσαλονίκη, τον ανερχόμενο Νίκο Βέρτη, και αποτέλεσαν, το βασικό «λιθαράκι για να λάμψει το άστρο του, και στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης, αλλά και στη μουσική γενικότερα.

«Ο Νίκος είναι το λαμπρό μας αστεράκι. Το «αστέρι μου», ήταν και το πρώτο τραγούδι που έβγαλε, και όταν εγώ τότε, τραγουδούσα, στην «Πολιτεία» στη Θεσσαλονίκη, και πήγαμε μία μέρα, μαζί με τον Γιώργο, να δούμε τον Νίκο. Πηγαίνουμε λοιπόν, στο «Ρόδον» τότε, τον βλέπουμε, και μου λέει ο Γιώργος και το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, κοίταξε πόση λάμψη, έχει αυτό το παιδί, Τον είδαμε, μας δημιούργησε ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, είναι αυτό που λέμε, το χεις. Και η ιδέα του Γιώργου ήταν, να τον πάρουμε μαζί μας, στα «Αστέρια» της Γλυφάδας, και μετά στον «Απόλλωνα». Ο Γιώργος, έχει ένστικτο τρομερό, για αυτό τότε, ήταν πολύ δυνατό δίδυμο, με τον Ηλία Ψινάκη, έβλεπαν το άστρο, από μακριά. Και έτσι, το κουμπαράκι μου, τον Νίκο Βέρτη, έχουμε μία κουμπαριά (γέλια), μου έχει πάρει το κουνέλι μου, ξεκινήσαμε μαζί, τότε το «ταξίδι» του, και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί όχι μόνο μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, αλλά γιατί, έλαμψε, ακόμη περισσότερο, και μοιραστήκαμε μαζί, και δύο υπέροχα τραγούδια, ειδικά το «Είμαστε χώρια, γιατί έξω έχει κρύο και με έχει πιάσει μια στεναχώρια», το οποίο , το αγαπώ πολύ. Και χαίρομαι, που μέχρι και σήμερα, είναι όμορφη η σχέση μας, και είναι από τα καμάρια μου», δήλωσε με τρυφερότητα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement