Πέτρος Λαγούτης για την εξάρτησή του από τον τζόγο: “Παίζεις όλη σου τη ζωή!”

Ένας ακόμη καλλιτέχνης μίλησε δημόσια για την εξάρτηση που τον ταλαιπώρησε επί χρόνια. Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που έκαναν το Σάββατο οι ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ στον Ιανό και εξομολογήθηκε για την εξάρτησή του από τον τζόγο.

Advertisement

Περιέγραψε πώς ζει ένας τζογαδόρος, πώς σκέφτεται και ποιες είναι οι συνέπειες στη ζωή του και των γύρω του.

«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα.

Advertisement

Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους.

Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα.

Advertisement

Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη κι όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή», σημείωσε ο ηθοποιός.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement