Πηγή Δεβετζή: Το bullying που δέχθηκε λόγω κορονοϊού μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Η αθλήτρια Πηγή Δεβετζή ήταν από τους ανθρώπους που ασθένησαν με κορονοϊό. Και εκτός από την ασθένεια, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το bullying που δέχθηκε επειδή νόσησε από Covid!

Advertisement

Σε συνέντευξή της που παρακολουθήσαμε σήμερα στην εκπομπή Happy Day, η αθλήτρια εξομολογήθηκε πως δέχθηκε bullying, όπως είπε η ίδια, μέσα στο ίδιο της το “σπίτι”!

Μιλώντας για το πώς είναι τώρα η υγεία της, ανέφερε ότι:

Advertisement

«Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί. Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν πως έχω κορονοϊό για… διαφημιστικούς λόγους».

Και τότε αναφέρθηκε στην άδικη αντιμετώπιση που είχε από κάποια άτομα στον περίγυρό της αποκαλύπτοντας πως:

Advertisement

«Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το “σπίτι”, μέσα στο γήπεδο. Εδώ στον Άγιο Κοσμά, ήρθα να κάνω προπόνηση, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά.. Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν υπεύθυνο του σταδίου, που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο.

Και του είπα “πες σε αυτόν που σε πήρε, που είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνάει τον ιό μετά είναι πιο ασφαλής από όλους αυτούς που είναι εκεί μέσα”. Ουσιαστικά έφαγα bullying, το θεωρώ bullying αυτό».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement