«Σφαγή» στον αέρα του ΑΝΤ1: Περρής και Ουγγαρέζος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Πρωινό – ΒΙΝΤΕΟ

Μία απρόσμενη λογομαχία είχαμε σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο «Πρωινό». Ο Βαγγέλης Περρής και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καβγάδισαν με αφορμή το survivor 4 και ορισμένους παίκτες, όσον αφορά την επαγγελματική τους υπόσταση. Στο επίκεντρο της κόντρας βρέθηκε η Μαριπόσα και η ιδιότητα της ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στην Άννα Μαρία Βέλλη η οποία όπως θυμάστε ήταν στενή συνεργάτης του Βαγγέλη Περρή.

Advertisement

Διαβάστε τι ειπώθηκε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1:

«Έχεις κάνει 10 φάουλ σήμερα», είπε ο Βαγγέλης Περρής. «Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Αυτό που ειπώθηκε δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!»

Advertisement

«Μόνο εσύ παρακολουθείς Βαγγέλη μου, εμείς βλέπουμε άλλο Survivor! Μας λες ότι είδαμε άλλα από αυτά που είδαμε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκρατος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως παρουσιάστηκε ειρωνικά προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;» ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement