Σκληρά απάντηση της Μουτίδου στον Φασουλή: Δεν σπουδάσαμε θέατρο για να μας πιάνουν…

Ο πόλεμος μεταξύ καλλιτεχνών συνεχίζεται ασταμάτητα. Κάποιοι βρίσκουν το θάρρος να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης που βίωσαν, άλλοι ενοχλούνται και τους απαντούν δεικτικά.

Advertisement

Έχουμε την κόντρα που άνοιξε μεταξύ της Σοφία Μουτίδου και του Σταμάτη Φασουλή.

Η ηθοποιός μέσα από το κανάλι της στο youtube του απάντησε σε δήλωση που έκανε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή Happy Day:

Advertisement

«Θα ήθελα να προστατεύσουμε το θέατρο, να αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο η Δικαιοσύνη. Nα πάψει να γίνεται αυτό. Mια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές. Ό,τι είναι να λεχθεί να λεχθεί εκεί που πρέπει… Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media, όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του; Κατηγορούν, καταδικάζουν, άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι», είπε χθες ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Σοφία Μουτίδου του απάντησε – και όχι σε χαμηλούς τόνους, λέγοντας μεταξύ άλλων στο βίντεό της:

Advertisement

«Κύριε Φασουλή… καθίστε εσείς φρόνιμα, εμάς βράζει το αίμα μας ακόμα. Καθίστε φρόνιμα εσείς, γενικώς μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς και ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. Το “καθίστε φρόνιμα” είναι πατριαρχικό, είναι του πατέρα – αφέντη. Περίμενα άλλα.. «Το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό» είπε ο Σταμάτης Φασούλης. Εννοείται κύριε Φασουλή. Πιστεύετε ότι σπουδάσαμε θέατρο κάνοντας το σκατό μας παξιμάδι για να μας πιάνουν τα β@@@ και τους κ@@ους; Για να μας βρίζουν; Για να μας λένε πουτ@νες στην πρόβα; Αυτό πιστεύετε; … Όχι, δεν θα κάτσουμε φρόνιμα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement