Στέφανος Κορκολής – Κάρμεν Ρουγγέρη: Η σκληρή μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο

Δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες εξομολογήθηκαν χθες δημόσια την μάχη που δίνουν με τον καρκίνο.

Advertisement

Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, χθες το βράδυ, άνοιξαν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον για την ασθένεια που πολέμησαν: τον καρκίνο.

Μίλησαν για την δύσκολη αυτή εμπειρία και για το πόσο σημαντικός είναι ο προληπτικός έλεγχος.

Advertisement

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι η δική του μάχη δεν έχει τελειώσει αλλά ότι είναι «διαρκής. Έρχεται και φεύγει».

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Τα καταφέρνω. Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω».

Η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας, Κάρμεν Ρουγγέρη, επεσήμανε πόσο καίριο ρόλο έπαιξε στην δική της περίπτωση το ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό όταν ήταν ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Τόνισε πως:

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement