Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος αναλύει επιστημονικά την αποχώρηση Κοψιδά!

Η χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor, έδωσε στον Περικλή Κονδυλάτο ακόμη μία αφορμή για σχολιασμό του ριάλιτι.

Advertisement

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που όσο διάστημα ήταν στο παιχνίδι προσπαθούσε να επιβάλει τους δικούς του κανόνες στην ομάδα του, βγαίνοντας από το Survivor, συνεχίζει τις αναλύσεις του.

Σε συνεντεύξεις του αλλά και στο instagram, σχολιάζει καθημερινά – επικριτικά συνήθως – κάθε επεισόδιο του Survivor.

Advertisement

Και χθες το βράδυ λίγο μετά την ανακοίνωση πως ο Γιώργος Κοψιδάς αποχωρεί από το Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος δημοσίευσε ακόμη μία… επιστημονική ανάλυσή του για την ομάδα των Κόκκινων και το μέλλον της…

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!!. Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διάσημοι και μετά ως Κόκκινοι. Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρίσαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορά του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνιστήκαμε ενάντια σε εικοσάχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικότητα μας, και αυτό μας ενώνει. Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement