Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την κόρη του: «Δεν μπορώ καν να μιλήσω…»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Νικολέτας Παπακωνσταντίνου. Η νεαρή εικαστικός μπορεί να κληρονόμησε την οικογενειακή αγάπη για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου.

Advertisement

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η νεαρή εικαστικός μίλησε για όλα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement