Τα μελαγχολικά γενέθλια της Άννας Βίσση & το δώρο από την Μαρία Κίτσου

Μέρα γενεθλίων σήμερα για την απόλυτη σταρ Άννα Βίσση! Η ερμηνεύτρια έγινε 63 ετών και δεν το κρύβει αφού παραμένει λαμπερή και γοητευτική!

Advertisement

Από το πρωί έχει λάβει αμέτρητες ευχές και δώρα από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και συναδέλφους της.

Υπάρχει όμως ένα δώρο που φαίνεται ότι την συγκίνησε βαθιά: ένα καρουζέλ.

Advertisement

Το δώρο της το χάρισε η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, η «Ελένη» από τις «Άγριες Μέλισσες», κι η Άννα δημοσίευσε ένα βίντεο όπου το κοιτάζει μελαγχολικά ενώ ακούει την μουσική του.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν φέτος λίγο πριν κλείσουν τα θέατρα λόγω καραντίνας. Η Άννα είχε πάει στο ΠΑΛΛΑΣ όπου παρακολούθησε την παράσταση «Το Tρίτο Στεφάνι» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μαρία Κίτσου και η Μαρία Καβογιάννη. Από τότε έχουν συχνή επικοινωνία και η φιλία τους έχει γίνει πολύ δυνατή.

Advertisement

«Τα γενέθλιά μου αυτή τη φορά ήταν κάπως έτσι. Ευχαριστώ για τα μηνύματα που έφτασαν από τόσους φίλους γνωστούς κι άγνωστους με σημάδεψαν κατευθείαν στην χορδή που πάλλεται με συγκίνηση και ευτυχία», έγραψε η Άννα στη δημοσίευσή της.

Ίσως η μελαγχολία της έχει να κάνει με τα χρόνια που περνούν, ίσως με τον εγκλεισμό που αναγκάζεται να βιώνει μακριά από τους αγαπημένους της, κι ειδικά την κόρη και τα εγγόνια της που ζουν στις ΗΠΑ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement