Τάσος Νούσιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας για τη σύζυγό του, οι Άγριες Μέλισσες και ο ρόλος του στην «Έξαψη»

Στη νέα σειρά του Mega «Έξαψη» πρωταγωνιστές είναι οι 3 αγαπημένοι ηθοποιοί: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά και Αναστασία Παντούση που η συνύπαρξή τους αποτελεί εγγύηση για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Advertisement

Ο Τάσος Νούσιας που αφήνει το στίγμα του σε κάθε τηλεοπτική δουλειά που συμμετέχει μίλησε στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και στον Γιάννη Πουλόπουλο όχι μόνο για το σήριαλ αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί αρνήθηκε να παίξει πέρυσι τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες».

Advertisement

Κι όπως απάντησε ο Τάσος Νούσιας:

«Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω γιατί έτρεχαν και οι παραστάσεις παράλληλα. Δεν ξέρω πραγματικά πώς τα καταφέρνουν οι συνάδελφοι, που κάνουν σπουδαία δουλειά και ουσιαστικά εισήγαγαν τη μυθοπλασία στη νέα εποχή. Οφείλω να πω πως εκ των υστέρων ζήλεψα με θετικό τρόπο και είπα «Γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή την εξαιρετική δουλειά;». Αλλά θεωρώ ότι την ίδια στάση θα κρατούσα έτσι κι αλλιώς. Η «Έξαψη» είναι ένα σίριαλ 60 επεισοδίων που γυρίζεται με όρους εβδομαδιαίου».

Advertisement

Αρκετοί συνάδελφοί σου θεωρούν άδικο να είναι κλειστά τα θέατρα, που λειτουργούσαν με το 30% της χωρητικότητας, όταν οι πτήσεις γίνονται κανονικά.

«Ζούμε έναν παραλογισμό. Στο θέατρο υπήρχαν έτσι κι αλλιώς οι αποστάσεις. Το έζησα αυτό, γιατί αυτές τις δύο εβδομάδες του Οκτώβρη που το θέατρο λειτουργούσε παίζαμε ουσιαστικά σε μια άδεια αίθουσα, με αυτή την ποσόστωση του 30% που μας επιβλήθηκε. Μετά την πρεμιέρα φύγαμε όλοι αμίλητοι γιατί εκτός από την κοινωνική υπήρχε και ψυχική αποστασιοποίηση. Και είναι λογικό, γιατί όταν μια παράσταση στην προ Covid-19 περίοδο ήταν sold-out έναν μήνα πριν και τώρα παίζαμε και βλέπαμε διάσπαρτα κεφάλια μέσα στην αίθουσα, αυτό είναι ένα σοκ. Κι εκεί που αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε ξανά και να λειτουργούμε κι εμείς και οι θεατές σαν να παίζουμε σε ένα γεμάτο θέατρο, ήρθαν και μας έκλεισαν.

Δεν σου κρύβω ότι εκείνη την περίοδο σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα σποτ δείχνοντας από τη μία τον στοιβαγμένο κόσμο μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε αντιπαράθεση με όσα συμβαίνουν σε μια θεατρική αίθουσα. Θα κατέληγε μάλιστα με τη φράση «Πάμε θέατρο. Μένουμε ασφαλείς». Δεν προλάβαμε…

Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο που το περιβάλλον του θεάτρου κρίνεται ανασφαλές και για τους ηθοποιούς και για τους θεατές. Πραγματικά πιστεύω ότι ζούμε έναν παραλογισμό και εύχομαι για το 2021, διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση, να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας».

Και με αφορμή τον παράφορο και κεραυνοβόλο έρωτα που βιώνει ως Αλέξανδρος στο σήριαλ «Έξαψη», ο Τάσος Νούσιας αναφέρθηκε και στον έρωτα για τη γυναίκα του στη ζωή, την Μαρλένε Καμίνσκι.

Ο Αλέξανδρος, ο ήρωας που υποδύεσαι στην «Έξαψη», ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γυναίκα του, την Εβίτα. Συνέβη το ίδιο και σε εσένα και τη Μαρλένε Καμίνσκι;

«Ναι. Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Και η κόρη μας, που γεννήθηκε δύο χρόνια μετά, είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement