Θέμις Μπαζάκα: «Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατος του αδερφού μου, έγινα πέτρα, δεν έκλαψα για χρόνια»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Θέμις Μπαζάκα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Η ηθοποιός με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική, το διαζύγιό της αλλά και τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της που την έκανε πιο σκληρή.

Advertisement

Η επιστροφή στην τηλεόραση


Μιλώντας για την επιστροφή της στην τηλεόραση η Θέμις Μπαζάκα είπε: «Όταν έβλεπα στο lockdown τηλεόραση, και είδα ότι άρχισαν πάλι να γίνονται πράγματα που είχαν ενδιαφέρον, το ευχήθηκα και ήρθε η τηλεόραση, και μάλιστα με μια σειρά που αγαπώ πολύ. Στη “Σκοτεινή θάλασσα” μου άρεσε το σενάριο, ήξερα τη δουλειά του σκηνοθέτη και όταν μου είπε τους ηθοποιούς είπα “εδώ είμαι”».

Advertisement

Ο θάνατος του αδερφού της

Η Θέμις Μπαζάκα αναφέρθηκε και στον θάνατο του αδερφού της σε τροχαίο λέγοντας πως ήταν ο λόγος που γύρισε στην Ελλάδα. «Εγώ ήθελα να κάνω κοστούμια και σκηνικά, πήγα στην Αγγλία, πέθανε ο αδελφός μου σε αυτοκινητιστικό 18 χρονών και επέστρεψα για τους γονείς μου. Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατος του μοναδικού αδελφού μου, που δεν έκλαψα για χρόνια, έγινα πέτρα, σκότωνα τις αναμνήσεις που είχα μαζί του. Μετά από 5-6 χρόνια είδα ένα όνειρο και έκλαιγα για 20 ημέρες. Ένας φίλος μου ψυχίατρος μου είπε να πάω να δώσω ηθοποιός και του απάντησα “τι δουλειά έχω με αυτά τα ψώνια;”».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement