Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη Τσαρούχα χωρίσαμε αλλά συγκατοικούσαμε 3 χρόνια

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν σήμερα Σάββατο καλεσμένη της εκπομπής Dot στον ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, τις Άγριες Μέλισσες, και βεβαίως για τα προσωπικά της.

Advertisement

Στη συζήτηση που έκανε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο, κι επίσης ηθοποιό, Πασχάλη Τσαρούχα.

Όπως εξομολογήθηκε, αφού πήραν την απόφαση να χωρίσουν, συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια για χάρη του γιού τους Αχιλλέα.

Advertisement

«Είχαμε χωρίσει με τον Πασχάλη και απλώς συγκατοικούσαμε. Συμβιώναμε δηλαδή. Πράγμα που δεν είναι εύκολο. Είναι που λες ότι είμαι σε διάσταση αλλά προσπαθώ κιόλας να δούμε τι θα γίνει γιατί είναι και το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε όμως ότι: «Δεν είναι πολύ τα τρία χρόνια, που διήρκησε αυτό, γιατί ο Αχιλλέας μου είπε «μόνο τρία χρόνια; Κοίταξε με! Κοίταξε με! Μόνο τρία χρόνια προσπαθούσες;». Οπότε δεν είναι καθόλου πολύ, είναι λίγο για κάποιους άλλους».

Advertisement

Συγκινημένη μάλιστα τόνισε για το χωρισμό τους ότι: «Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί και πώς το βιώνει από τα δικά του μάτια».

Όσο για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, που κρατάει 7 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμη είπε: “|Τώρα αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Τον πρώτο χρόνο μου έκανε πρόταση γάμου κάθε μέρα. Τώρα που θα ανοίξουν οι εκκλησίες μπορεί να γίνει”.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement