Τι κοινό έχει ο Stan με τον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη;

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από την ΔΕΗ έρχονται για 18η χρονιά!

Advertisement

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός πραγματοποιείται φέτος, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της διασποράς του ιού! Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού! Οι παρευρισκόμενοι  θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις  απονομές των 161 βραβείων, 6 εντυπωσιακά liveacts και μέσα από οθόνες ενός επιβλητικού σκηνικού ακόμα 15 ξεχωριστά acts που θα πραγματοποιούνται στο Theatro.

Όπως κάθε χρόνο ο Θέμης Γεωργαντάς αναλαμβάνει την παρουσίαση της βραδιάς και τον παλμό από τα παρασκήνια θα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά. 

Advertisement

Τα Mad Video Music Awards 2021 θα τα απολαύσουμε για δεύτερη χρονιά μέσα από την συχνότητα του Mega στις 4 Ιουλίου.

Στην βραδιά θα δούμε πολλές εκπλήξεις σε ντουέτα. Μια από αυτές θα είναι η συνύπαρξη του Stan, του James, του Νίκου Μπάρτζη αλλά και της Άννας Μαρίας Βέλλη πάνω στην σκηνή της βραδιάς. Αποσπάσματα από τις πρόβες έδειξαν στα social media τους και η ανυπομονησία του κοινού έχει χτυπήσει κόκκινο. Επίσης στην βραδιά δοθεί Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement