Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για πολλούς η νικήτρια της φετινής χρονιάς αφού τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή Ευτυχείτε είναι θεαματικά.

Advertisement

Η παρουσιάστρια όμως ανησύχησε τόσο τους δικούς της ανθρώπους όσο και τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς το πρωί της Παρασκευής μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να καλησπερίσει τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Open.

Οι πρώτες πληροφορίες μίλησαν για έντονη δύσπνοια και προληπτική εισαγωγή στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Advertisement

Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε χθες μέσα από μια ανάρτηση της στα social media να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους της για τις ευχές που τις έστειλαν και να θυμίσει ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement