Τζένιφερ Άνιστον: Αυτό είναι το κουταβάκι που υιοθέτησε! Πώς το φωνάζει

Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο κόσμος λατρεύει την Τζένιφερ Άνιστον. Είναι από τις σταρ που σπάνια έλκουν τα φώτα της δημοσιότητας με σκάνδαλα, και κυρίως την απασχολούν με θέματα που μας θυμίζουν ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας!

Advertisement

Στη χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram η Τζένιφερ παρουσίασε το νέο κατάλευκο κουτάβι που υιοθέτησε και το φωνάζει «Λόρδο Τσέστερφιλντ».

Με ένα βίντεο που δείχνει τον μικρούλη να κοιμάται εξαντλημένος από το παιχνίδι. Και μέχρι πριν λίγο το βίντεο πλησίαζε τα 9 εκατομμύρια views!

Advertisement

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που δίνετε στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε η Τζένιφερ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Και συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια από χρήστες που τη συγχαίρουν που υποστηρίζει την υιοθεσία όχι την αγορά κατοικιδίων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement