Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Τούνη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ιωάννα Τούνη καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της τα ξημερώματα. Η γυναίκα έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Advertisement

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε.» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία γράφει: «Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες!

Advertisement

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Στη συνέχεια έγραψε η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Αυτά τα λίγα από την διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement